Om

Lyngbyborger

Velkommen til vores hjemmeside med information fra borger til borger i Lyngby-Tårbæk

Om


Bag hjemmesiden Lyngbyborger står en række borgere i Lyngby, som mener, der er behov for at sige fra over for kommunalbestyrelsens alt for ambitiøse byggeplaner i kommunen. Flere af os har boet i Lyngby hele vores liv, og vi er meget bekymrede over udviklingen. Vi er ikke imod udvikling af Lyngby, men omfanget har taget overhånd.

 

Især fordi vi endnu ikke har set konsekvenserne af de mange byggerier, og derfor ikke kender effekten af dem hverken trafikalt, i forhold til parkering, forurening, støj, eller behov for offentlig service. Derfor er der behov for at stoppe op nu og lade være med at igangsætte flere mere eller mindre vilde byggeprojekter som f.eks. at bygge 300 boliger oven i Lyngby fodboldstadion.

 

Vi holder af Lyngbys grønne åndehuller, den spredte placering af boliger og de mange stier, hvor man kan gå og cykle i fred for biltrafikken. Men de grønne åndehuller opsluges af byggerier til boliger og erhverv, og med tiden vil Lyngby ligne andre større byer.


Som noget særligt burde politikerne i stedet lytte til og arbejde sammen med borgerne om at bevare Lyngbys grønne profil og den balance mellem menneske og byggeri, som rigtig mange holder af, og er grunden til, at Lyngby er en eftertragtet by at bo og leve i. Hvis ikke der tænkes visonært nu og her, svinder byen ind til en ørken af sten, asfalt og cementfliser.